Hoe kan ik mijn domeinnaam opzeggen?

Je geeft een opzegging eenvoudig door via Mijn Hostnet.

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Diensten'.
  • Klik op de domeinnaam die je wilt opzeggen.
  • Klik op 'Contracten'.
  • Kies 'Opzeggen'.
  • Vink aan dat je akkoord gaat met de opzegging.
  • klik op 'Opzeggen'.

Een opzegging per e-mail is alleen mogelijk via Mijn Hostnet.

• Ga naar 'Support' > 'Contact opnemen'.
  • Selecteer de dienst die je wilt opzeggen en vul het onderwerp in.
  • Vul op de volgende pagina de velden in en schrijf jouw bericht bij 'Vraag stellen'.
  • Tot slot klik je op 'Verzenden'.

Lukt het niet om in te loggen via Mijn Hostnet? Dan kun je telefonisch de opzegging aanvragen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 020-7500800. Wij sturen jou vervolgens een e-mail naar aanleiding van jouw verzoek, waarin wij vragen de opzegging te bevestigen.

Je ontvangt binnen 24 uur, na het bevestigen van jouw opzegging, per e-mail een bevestiging van de opzegging.

Opzeggingen dienen uiterlijk 1 maand voor de einddatum van het contract bij Hostnet binnen te zijn.

Meer informatie vind je bij Hoe kan ik mijn contract opzeggen?