Hoe kan ik mijn domeinnaam verhuizen naar een andere provider (wegverhuizen)?

Als je jouw domeinnaam wilt wegverhuizen, zeg je eerst je domeinnaam op. Na je opzegging ontvang je (afhankelijk van de extensie) een token of autorisatiecode om jouw domein te verhuizen. In alle gevallen geldt dat de nieuwe provider de verhuizing dient te initiëren en dat je dit altijd bij hen moet aanvragen.

Opzeggen

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Diensten'.
  • Klik op de domeinnaam die je wilt verhuizen.
  • Klik op 'Contracten'.
  • Kies via het menu met de 3 puntjes voor 'Verhuizen'.
  • Vink aan dat je akkoord gaat met de opzegging.
  • Klik op 'Opzeggen'.

Let op: Zeg je domeinnaam minimaal 1 maand voor het aflopen van jouw contract op.

Lukt het niet om in te loggen via Mijn Hostnet? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij sturen je vervolgens een e-mail waarmee je de opzegging kunt bevestigen.