Hoe kan ik mijn domeinnaam verhuizen naar Hostnet?

Je kunt een verhuizing aanvragen via onze pagina over domeinnaam verhuizen. Vervolgens ontvang je van ons een e-mail, waarin we je vragen om extra gegevens. In de meeste gevallen hebben we enkel een token of autorisatiecode nodig. Na ontvangst van de gegevens ronden wij je verhuizing af.

Houd er rekening mee dat eventueel aanwezige websites bij een domeinverhuizing niet worden meeverhuisd. Wanneer je ook je website wilt meeverhuizen, bestel je een websiteverhuizing.