Hoe kan ik mijn Drupal-installatie updaten naar de nieuwe versie?

Nadat wij nieuwe Drupal-versies hebben getest, zijn deze automatisch beschikbaar in het Control Panel. Via het Control Panel kun je vervolgens eenvoudig jouw Drupal-installatie upgraden.

• Log in op het Control Panel.
  • Ga naar Applicaties en klik op 'Drupal'.
  • Klik op jouw domein.
  • Klik op 'Upgraden'.

Houd er rekening mee dat bij het upgraden een fout op jouw website kan ontstaan, doordat de nieuwe versie mogelijk conflicteert met jouw huidige plugins of thema. Maak daarom altijd een back-up voordat je de upgrade uitvoert. Je kunt daarvoor deze handleiding volgen.