Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe kan ik mijn IMAP-mappen terugzien in App Suite?

Als je na de overstap naar App Suite jouw IMAP-mappen niet terugziet, volg je onderstaande stappen:

  • Log via https://appsuite.hostnet.nl in op Hostnet Webmail.
  • Ga in het menu naar 'E-mail'.
  • Navigeer in het linkermenu naar 'Mijn mappen'. Hier zie je een driehoekje. 
  • Klik op het driehoekje, zodat je eigen IMAP-mappen verschijnen.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: