Hoe kan ik mijn Joomla!-installatie updaten naar de nieuwe versie?

Nadat wij een nieuwe Joomla!-versie hebben getest, is deze automatisch beschikbaar in het Control Panel. Via het Control Panel kun je vervolgens eenvoudig je Joomla!-installatie upgraden:

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Klik op 'Control Panel'.
  • Ga naar 'Applicaties' > 'Joomla!'.
  • Klik op je domein.
  • Klik op 'Upgraden'.

Houd er rekening mee dat bij het upgraden een fout op je website kan ontstaan, doordat de nieuwe versie mogelijk conflicteert met je huidige plugins of je thema. Maak daarom altijd een back-up voordat je de upgrade uitvoert. Je kunt daarvoor deze handleiding volgen.