Hoe kan ik mijn OpenCart-installatie upgraden naar een nieuwere versie?

Nadat wij nieuwe OpenCart-versies hebben getest, zijn deze automatisch beschikbaar in het Control Panel. Via het Control Panel kun je vervolgens eenvoudig je OpenCart-installatie upgraden.

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Klik op 'Control Panel'.
  • Ga naar 'Applicaties' > 'OpenCart'.
  • Klik op je domein.
  • Klik op 'Upgraden'.

Houd er rekening mee dat bij het upgraden een fout op je website kan ontstaan, doordat de nieuwe versie mogelijk conflicteert met je huidige plugins of je thema. Maak daarom altijd een back-up voordat je de upgrade uitvoert. Je kunt daarvoor deze handleiding volgen.