Hoe kan ik mijn PrestaShop-installatie updaten naar de nieuwe versie?

Voor het handmatig updaten van jouw PrestaShop-installatie, log je in op de administratieve omgeving van PrestaShop. Volg vervolgens de stappen van deze handleiding op de website van PrestaShop.

Houd er rekening mee dat bij het updaten een fout op je website kan ontstaan, doordat de nieuwe versie mogelijk conflicteert met je huidige plugins of je thema. Maak daarom altijd een back-up voordat je de update uitvoert. Je kunt daarvoor de handleiding Een handmatige back-up van jouw website maken volgen.