Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe kan ik mijn website of VPS beveiligen?

Je kunt een aantal maatregelen nemen:

  • Houd jouw website(s) up-to-date.
  • Verwijder plugins, thema's of modules die je niet meer gebruikt.
  • Gebruik wachtwoorden die niet eenvoudig te raden zijn.
  • Verander regelmatig jouw wachtwoorden.
  • Gebruik nooit de gebruikersnaam 'admin' of 'root'.
  • Maak regelmatig back-ups.
  • Zorg dat jouw eigen computer veilig is en niet gevoelig voor virussen. Gebruik daarvoor een goede virusscanner.

Bekijk ook onze helpdeskartikelen en veelgestelde vragen over het updaten van jouw website:

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: