Belangrijk: Er is een nieuwe phishingmail in omloop. Lees meer.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe kan ik mijn website of VPS beveiligen?

Je kunt een aantal maatregelen nemen:

  • Houd jouw website(s) up-to-date.
  • Verwijder plugins, thema's of modules die je niet meer gebruikt.
  • Gebruik wachtwoorden die niet eenvoudig te raden zijn.
  • Verander regelmatig jouw wachtwoorden.
  • Gebruik nooit de gebruikersnaam 'admin' of 'root'.
  • Maak regelmatig back-ups.
  • Zorg dat jouw eigen computer veilig is en niet gevoelig voor virussen. Gebruik daarvoor een goede virusscanner.

Bekijk ook de volgende artikelen en veelgestelde vragen over het updaten van jouw website:

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: