Hoe kan ik mijn WordPress-installatie upgraden naar een nieuwere versie?

Nadat wij nieuwe versies van WordPress hebben getest, zijn deze automatisch beschikbaar in het Control Panel. Via het Control Panel kun je vervolgens eenvoudig je WordPress-installatie upgraden.

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Klik op 'Control Panel'.
  • Ga naar 'Applicaties' > 'WordPress'.
  • Klik op jouw domein.
  • Klik op 'Upgraden'.

Houd er rekening mee dat bij het upgraden een fout op je website kan ontstaan, doordat de nieuwe versie mogelijk conflicteert met je huidige plugins of je thema. Maak daarom altijd een back-up voordat je de upgrade uitvoert. Je kunt daarvoor deze handleiding volgen.