Hoe kan ik mijn WordPress-installatie upgraden naar een nieuwere versie?

Voor het handmatig updaten van jouw Wordpress-installatie, log je in op de administratieve omgeving van Wordpress. Volg vervolgens de stappen van deze handleiding op de website van Wordpress.

Houd er rekening mee dat bij het upgraden een fout op je website kan ontstaan, doordat de nieuwe versie mogelijk conflicteert met je huidige plugins of je thema. Maak daarom altijd een back-up voordat je de upgrade uitvoert. Je kunt daarvoor de handleiding Een handmatige back-up van jouw website maken volgen.