Hoe koppel ik een Office 365-licentie aan een gebruiker?

Een Office 365-licentie koppel je op de volgende manier aan een gebruiker:

• Log in als beheerder op je Office 365-omgeving.
  • Klik op het blok 'Beheer'.
  • Klik op 'Gebruikers' in de linkerbalk.
  • Klik op 'Actieve gebruikers'.
  • Klik op de gebruiker waarvan je de licentie wilt aanpassen.
  • Klik op 'Bewerken' achter Productlicenties. Hier zie je ook welke licentie er nu gekozen is.
  • Sleep het schuifje achter de gewenste licentie naar rechts. Je kunt nu ook bepaalde onderdelen van de licentie uitschakelen door het schuifje naar links te slepen.
  • Na het selecteren van de gewenste licentie(s) en opties klik je op 'Opslaan'.
  • In dit overzicht zie je de doorgevoerde wijzigingen, klik op 'Sluiten' om terug te gaan naar de gebruiker.
  • Klik op 'Sluiten' om terug te gaan naar het overzicht van de gebruikers.