Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe lang duurt het voordat de overdracht van mijn domeinnaam is afgerond?

Zodra de nieuwe houder de overdracht heeft geaccepteerd, verwerken wij de overdracht binnen een dag. 

Bij minder gangbare extensies is soms aanvullende informatie vereist. In die gevallen duurt de overdracht langer.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: