Belangrijk: Er is een nieuwe phishingmail in omloop. Lees meer.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe log ik in op het administration dashboard van Joomla!?

Om in te loggen op het administration dashboard van Joomla! volg je deze stappen:

• Voer in de adresbalk van je browser je domeinnaam in.
  • Voeg achter je domeinnaam '/administrator/' toe. Het adres ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: http://jouwdomein.nl/administrator/.
  • Voer vervolgens op deze pagina de logingegevens in die je hebt ingesteld tijdens de installatie van Joomla!.