Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe log ik in op mijn PrestaShop-dashboard?

Om in te loggen op je PrestaShop-dashboard volg je deze stappen:

  • Voer in de adresbalk van je browser je domeinnaam in.
  • Voeg achter je domeinnaam '/Backoffice' toe. Het adres ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: http://jouwdomein.nl/Backoffice/.
  • Voer vervolgens op deze pagina de logingegevens in die je hebt ingesteld tijdens de installatie van PrestaShop.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: