Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe log ik in op mijn VPS?

Je kunt inloggen via de shell van de server of via het Virtuozzo Power Panel.

Wanneer je op de shell van de server wilt inloggen, kan dit via een SSH-verbinding.

Wanneer je wilt inloggen op het Virtuozzo Power Panel, dan kan dit via de volgende URL: https://(ip-adres):4643/

Log hierbij in met de root user en het bijbehorende wachtwoord.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: