Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe maak ik een Facebook-pagina aan vanuit Website Maker?

Binnen Website Maker kun je voor jezelf of je bedrijf gelijk een Facebook-pagina aanmaken, zodat je nieuwsberichten en links naar jouw website gemakkelijk kunt delen met de buitenwereld. Hiervoor kijk je binnen Hostnet Website Maker onder 'Instellingen' > 'Facebook'.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: