Hoe maak ik mijn Website Maker-website geschikt voor mobiel en tablet?

Je maakt jouw bestaande website geschikt voor mobiel en tablet door een responsive lay-out te kiezen:

• Log in op Website Maker via Mijn Hostnet.
  • Ga in de menubalk van Website Maker naar 'Ontwerp'. Er klapt nu een balk met lay-outs uit.
  • Klik rechtsboven op 'Filter' en kies voor 'Responsief ontwerp'. Nu zie je enkel de responsive lay-outs.
  • Plaats je cursur op de lay-out van jouw keuze en klik op 'Voorbeeld' om het ontwerp in verschillende formaten te bekijken.
  • Klik op 'Toepassen' om de responsive lay-out in te stellen voor jouw site.