Hoe moet ik mijn e-mailadres instellen in mijn e-mailprogramma?

Het is mogelijk uw e-mailaccount van Hostnet automatisch te configureren in uw Outlook of Thunderbird e-mailclient. Vul hiervoor uitsluitend uw e-mailadres en e-mailwachtwoord in bij de automatische configuratie.

Voor het handmatig instellen van uw e-mailadres heeft u de e-mailinstellingen nodig die u van ons per e-mail heeft gekregen. U vindt deze instellingen ook terug in het Control Panel.

Een handleiding voor het instellen van uw e-mailadres vindt u hier.