Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe verander ik het aanbod van afbeeldingen in mijn beeldbank?

In je beeldbank staat een vaste groep foto's die is toegespitst op de categorie van jouw website. Deze foto's kunt je vrij gebruiken. Je wijzigt het aanbod van afbeeldingen in je beeldbank door onder 'Instellingen' > 'Algemeen' de categorie van je website te wijzigen.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: