Hoe verleng ik mijn domeinnaam met korting?

Ruim voor de verlenging van de domeinnaam ontvang je een e-mail over de aankomende verlenging. In deze e-mail vind je een link waarmee je jouw domeinnaam zelf voor langere tijd met korting kunt vastleggen ('actief verlengen'). Wanneer je klikt op de link, kom je uit op een pagina binnen Mijn Hostnet waar je de verlenging kunt afronden.

Ook kun je rechtstreeks via Mijn Hostnet je domeinnaam verlengen met korting. Ga hiervoor naar 'Diensten'. Klik op de betreffende domeinnaam. Vervolgens kun je je domeinnaam voor 2 of 5 jaar vastleggen.