Hoe verleng ik mijn zelf geïnstalleerde SSL-certificaat?

Voor de verlenging van jouw SSL-certificaat ontvang je een bericht waarin wij je verzoeken een nieuw CSR aan te leveren via Mijn Hostnet. Zodra je dit hebt gedaan, zorgt Hostnet dat je een nieuw SSL-certificaat krijgt toegestuurd ter installatie. Indien de domeinnaam van jouw SSL-certificaat geen nameservers van Hostnet gebruikt, krijg je eerst een hostfile validatie-bestand toegestuurd.

Wij raden je aan om je domeinnaam te verhuizen naar Hostnet, om de verlenging van je SSL-certificaat makkelijker te maken.