Hoe verwijder ik een Office 365-licentie van een gebruiker?

• Log in als beheerder op je Office 365-omgeving.
  • Klik op het blok 'Beheer'.
  • Klik op 'Gebruikers' in de linker balk.
  • Klik op 'Actieve gebruikers'.
  • Klik op de gebruiker waar je de licentie van aan wilt passen.
  • Klik op 'Bewerken' achter Productlicenties. Hier zie je ook welke licentie er nu gekozen is.
  • Sleep het schuifje achter de licentie die je uit wilt schakelen naar links.
  • Klik op 'Opslaan'.
  • In dit overzicht zie je de toegewezen producten. Klik op 'Sluiten' om terug te gaan naar de gebruiker.
  • Klik op 'Sluiten' om terug te gaan naar het overzicht van de gebruikers.