Hoe voeg ik een Like-button toe aan mijn website?

Wanneer je de Facebook-widget naar je website sleept, kun je onder de opties van de geplaatste widget kiezen voor de Like-knop, waarbij bezoekers de specifieke pagina of de gehele website kunnen liken.

Optioneel kun je de knop ook instellen als 'Aanbevelen', waarbij bezoekers de optie krijgen de link naar jouw website te delen met hun vrienden en er een eigen bericht bij kunnen voegen.