Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe voorkom ik dat mijn website of VPS wordt gehackt?

Er zijn een aantal maatregelen die je kunt nemen om te voorkomen dat je website of VPS wordt gehackt:

  • Houd jouw website(s) up-to-date.
  • Verwijder plugins, thema's of modules die je niet meer gebruikt.
  • Gebruik wachtwoorden die niet eenvoudig te raden zijn.
  • Verander regelmatig jouw wachtwoorden.
  • Gebruik nooit de gebruikersnaam 'admin' of 'root'.
  • Maak regelmatig back-ups.
  • Zorg dat jouw eigen computer veilig is en niet gevoelig voor virussen. Gebruik daarvoor een goede virusscanner.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: