Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe vraag ik een domeinnaam aan?

Als je al klant van Hostnet bent, vraag je een domeinnaam op de volgende manier aan:

  • Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Bestel diensten' > 'Domeinnaam registreren'.
  • Controleer of jouw gewenste domeinnaam vrij is en registreer vervolgens de domeinnaam.

Wanneer je nog geen klant bent bij Hostnet, vraag je een domeinnaam op de volgende manier aan:

  • Vul de gewenste domeinnaam in het volgende invoerveld in.
  • Klik op 'Checken'.
  • Doorloop de volgende stappen om de bestelling te voltooien.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: