Hoe wijzig ik de taal binnen Plesk?

Je wijzigt de taalinstellingen voor alle gebruikers op de volgende manier:

• Log in op jouw Plesk-omgeving.
  • Klik op 'Tools & Settings' in de linkerbalk.
  • Klik onder 'Plesk Appearance' op 'Languages'.
  • Selecteer de gewenste taal.
  • Klik op 'Make default' om de taal als standaardtaal in te stellen binnen Plesk.

Wil je gebruikers de mogelijkheid geven zelf hun taal aan te passen? Selecteer dan meerdere talen en klik op 'Enable' om de talen te activeren. Gebruikers kunnen hun schermtaal wijzigen via het menu-item 'My profile'.