Hoe wijzig ik het afleveradres van mijn spamfilter?

Hieronder lees je hoe je het afleveradres van het SpamExperts spamfilter voor jouw domeinnaam kunt wijzigen, zodat e-mails op een andere server afgeleverd worden:

• Log in via Mijn Hostnet
  • Klik in de menubalk op 'Diensten'.
  • Klik op 'SpamExperts-account'.
  • Klik vervolgens op 'Je spamfilter(s) instellen en wijzigen'.
  • In de lijst met domeinen klik je op '(Wijzigen)' bij de domeinnaam die je wilt wijzigen.
  • Vul de nieuwe domeinnaam in, bijvoorbeeld 'example.com:25'.
  • Klik op 'Aanpassen'.