Hoe wijzig ik mijn App Suite-wachtwoord?

Voor App Suite krijg je een loginnaam en een bijbehorend wachtwoord. Zowel de loginnaam als het wachtwoord zijn door de contracthouder aan te passen in Mijn Hostnet.

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Diensten'.
  • Klik op de betreffende dienst.
  • Kies voor 'E-mail'.
  • Klik bij 'E-mail' op het tandwieltje van het e-mailadres waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen.
  • Klik op 'Wachtwoord wijzigen'.
  • Vul het nieuwe wachtwoord in.
  • Klik op 'Wijzigen'.

Ben je geen contracthouder? Neem dan contact op met de contracthouder om het wachtwoord te kunnen aanpassen.