Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Hoe wijzig ik mijn wachtwoorden via het Plesk Control Panel?

Ga naar http://www.hostnet.nl/inloggen/control-panel. Vul je domeinnaam en wachtwoord in en klik op de knop 'Inloggen'. Na het invullen van de juiste gegevens opent het Plesk Control Panel in een nieuw venster.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: