Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

iDEAL geeft een error als ik wil betalen. Wordt er dan geld afgeschreven van mijn rekening?

Wanneer iDEAL een error geeft, vindt er geen afschrijving plaats. Pas op het moment dat je een bevestigingsscherm ziet, is de betaling goed verlopen. Als je twijfelt, kun je voor de zekerheid jouw bankafschriften nakijken.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: