Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Ik ben het wachtwoord van de root-user kwijt, wat nu?

Je kunt het wachtwoord van de root-user resetten via Mijn Hostnet. Volg hiervoor de volgende stappen:

  • Log in op Mijn Hostnet.
  • Klik op 'Diensten'.
  • Ga naar je VPS.
  • Klik op 'Root wachtwoord wijzigen'.

Let op: heb jij je VPS vóór 20 september 2018 besteld? Dan kun je het wachtwoord resetten via het Virtuozzo Power Panel. Volg hiervoor de volgende stappen:

  • Klik op 'Control Panel'.
  • Klik op 'VPS Beheer'.
  • Klik op de link achter 'Login op VZPP via VPS IP-adres'.
  • Klik op 'Change Password'.
  • Stel hier een nieuw wachtwoord in voor de root-user en klik op 'Change'.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: