Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Ik gebruik SSL. Waarom krijg ik toch waarschuwingen over onbeveiligde items?

Zodra je een actief SSL-certificaat hebt, is het belangrijk dat alle elementen op je website een https-url gebruiken. Controleer daarom de configuratie en html-code van jouw website op http-elementen, of schakel je websitebouwer in.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: