Ik heb een Managed VPS. Hoe bestel ik SSL?

Een gratis Let's Encrypt-certificaat kun je zelf via Plesk aanvragen en installeren. Volg hiervoor onderstaande stappen:

• Log in op het Plesk Control Panel.
  • Kies de gewenste 'subscription'.
  • Kies voor 'Let's Encrypt'.
  • Vul een e-mailadres in en vink de checkboxen aan waar nodig.
  • Klik tot slot op 'Installeren'.

Let's Encrypt is nu geïnstalleerd voor jouw domeinnaam. Het is nog wel belangrijk om het certificaat te selecteren. Dit kan onder 'Hosting Settings' (hostinginstellingen). Deze optie vind je bij de instellingen van de subscription.

Wil je een betaald SSL-certificaat installeren zoals Wildcard SSL of EV SSL? Bestel dan je SSL-certificaat via een ticket in Mijn Hostnet:

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Support' > 'Contact opnemen'.
  • Kies voor 'Vraag stellen'.

In je ticket geef je het volgende aan:

• welk SSL-certificaat je wilt bestellen;
  • voor welke subdomeinnaam en server je het SSL-certificaat wilt bestellen;
  • dat je akkoord bent met de kosten van het SSL-certificaat.

Na ontvangst van het ticket bestellen wij je SSL-certificaat. Ook verzorgen we de installatie.