Belangrijk: Er is een nieuwe phishingmail in omloop. Lees meer.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Ik heb een Microsoft 365-omgeving en een of meerdere Microsoft 365-gebruikers. Wat is het verschil?

De Microsoft 365-omgeving is jouw beheerdersomgeving. Hier voeg je als beheerder gebruikers toe of bewerk je de rechten per gebruiker.

Per Microsoft 365-omgeving heb je 1 of meerdere gebruikers. Deze gebruikers kunnen via Microsoft 365 werken in de cloud.

Bestel je extra gebruikers voor Microsoft 365? Dan krijg je geen nieuwe omgeving. Je kunt je nieuwe gebruikers beheren in je bestaande Microsoft 365-omgeving.