Ik heb een Office 365-omgeving en een of meerdere Office 365-gebruikers. Wat is het verschil?

De Office 365-omgeving is jouw beheerdersomgeving. Hier voeg je als beheerder gebruikers toe of bewerk je de rechten per gebruiker.

Per Office 365-omgeving heb je 1 of meerdere gebruikers. Deze gebruikers kunnen via Office 365 werken in de cloud.

Bestel je extra gebruikers voor Office 365? Dan krijg je geen nieuwe omgeving. Je kunt je nieuwe gebruikers beheren in je bestaande Office 365-omgeving.