Ik heb een WordPress-website. Waarom krijg ik na het klikken op een link een 404-error?

WordPress wil voor de navigatie binnen jouw website zogenaamde permalinks gebruiken. Dit houdt in dat adressen (url's) intern aan de juiste pagina's worden gekoppeld.

Deze permalinks zijn vaak niet direct actief. Ze zijn gespecificeerd in een bestand met de naam '.htaccess'. Dit bestand moet eerst door onze webhosting worden verwerkt. Je volgt hiervoor de volgende stappen:

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Klik op 'Control Panel'.
  • Klik in de menubalk op 'Webhosting'.
  • Klik jouw domeinnaam aan.
  • Klik op 'Webhosting Instellingen'.
  • Klik onderaan de nieuwe pagina op de knop 'Sync .htaccess'.