Ik heb een WordPress-website. Waarom krijg ik na het klikken op een link een 404-error?

WordPress wil voor de navigatie binnen jouw website zogenaamde permalinks gebruiken. Dit houdt in dat adressen (url's) intern aan de juiste pagina's worden gekoppeld.

Deze permalinks, die je specificeert in een bestand met de naam '.htaccess', zijn vaak niet direct actief. Het is belangrijk dat je eerst het .htaccess-bestand synchroniseert. Daarna worden de permalinks actief.