Ik heb geen logingegevens van het Control Panel ontvangen. Klopt dat?

Dat klopt. Voor alle e-mail- en webhostingpakketten die na 1 augustus 2011 zijn besteld, zijn geen logingegevens verstuurd. Klik hier voor een uitleg over hoe je kunt inloggen op het Control Panel via Mijn Hostnet.

Heb je jouw e-mail- of hostingpakket voor 4 augustus 2011 aangevraagd of ben je in het bezit van een VPS of Dedicated Server met Plesk? Kijk dan hier hoe je kunt inloggen op het Plesk Control Panel.