Ik verwerk geen persoonsgegevens. Moet ik een verwerkersovereenkomst met jullie afsluiten?

Nee. Wanneer je geen persoonsgegevens verwerkt, hoef je geen verwerkersovereenkomst af te sluiten.

Je bent alleen verplicht een verwerkersovereenkomst met Hostnet af te sluiten als je persoonsgegevens verwerkt op een van onze hostingdiensten. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je een webshop bij ons host, een contactformulier op je website hebt staan of persoonsgegevens opslaat in je mailbox. Ook als je IP-adressen verwerkt, raden wij je aan een verwerkersovereenkomst af te sluiten.

Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens vind je meer informatie over wat persoonsgegevens zijn.