Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Ik wil een domeinnaam verkopen, welk bedrag kan ik hiervoor vragen?

Helaas kan Hostnet je hierin niet adviseren. Over het algemeen geldt: 'wat een gek er voor geeft'. Het verkopen van een domeinnaam is een onderhandelingsspel dat je naar eigen inzicht kunt spelen.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: