Ik wil graag eigen en niet standaard applicaties installeren op mijn webhostingpakket, is dit mogelijk?

Het is niet mogelijk om eigen en/of niet standaard applicaties te installeren op je webhostingpakket. Hiervoor heb je een Unmanaged Virtual Private Server (VPS) of een Dedicated Server (DS) nodig.

Meer informatie over Virtual Private Servers vind je op onze website of bij de veelgestelde vragen. Een beschrijving over Dedicated hosting lees je hier of bij de veelgestelde vragen over Dedicated Servers.