Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Indonesische .CO.ID domeinnaam

Voor een Indonesische .co.id domeinnaam geldt een aantal voorwaarden. Alleen Indonesische bedrijven of eigenaren van een handelsmerk geldig in Indonesië mogen een .co.id domeinnaam registreren. Nadat u een bestelling aan ons heeft doorgegeven, ontvangt u van ons een e-mail met verdere instructies.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: