Is de patch terug te draaien?

Mochten bepaalde onderdelen van je website door het patchen niet meer functioneren, dan raden wij aan om de browsercache te legen. Wanneer dit het probleem niet verhelpt, kun je via onderstaande stappen de patch ongedaan maken.

Patch terugdraaien:

- Log in op Mijn Hostnet.
- Ga naar 'Diensten'.
- Klik op de betreffende domeinnaam.
- Klik op 'Patchman' onder het kopje 'Beheer je dienst'.
- Selecteer in de tabel de eerste checkbox, zodat je alle bestanden selecteert.
- Kies vervolgens onder 'Bulk-acties' voor 'Terugdraaien'.

Houd er rekening mee dat je de veiligheidsrisico's zelf dient op te lossen. In het Patchman-portal vind je terug waar de veiligheidsrisico's optreden. Hier vind je onze tips om het probleem op te lossen en je website te beveiligen.

Mocht het niet lukken om het probleem zelf te verhelpen, dan raden wij aan de patch alsnog uit te voeren. Indien je dit niet doet, loop je nog steeds risico om gehackt te worden.