Let op: Kwetsbaarheid in WordPress-plugin ‘ThemeGrill Demo Importer’. Meer info.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Is er sprake van downtime bij de migratie van Hosted Exchange?

Nee. Onze experts zorgen ervoor dat jouw mailbox(en) en bijbehorende data zonder downtime worden overgezet. De mail tussen Hosted Exchange en Office 365 wordt volledig gesynchroniseerd, zodat je e-mail online blijft en je geen data verliest.