Is het mogelijk de reverse-DNS van mijn VPS te wijzigen?

Ja, dat is mogelijk. Heb je een Unmanaged VPS en heb je jouw server na 20 september 2018 besteld? Dan wijzig je de reverse-DNS van je VPS via Mijn Hostnet:

• Ga naar 'Diensten' en kies je VPS.
  • Klik op 'Reverse-DNS wijzigen'.

Als je jouw Unmanaged VPS vóór 20 september 2018 hebt besteld, dan kun je de reverse-DNS wijzigen via de command line.

Heb je een Managed VPS? Dan passen wij de reverse-DNS voor je aan. Neem contact met ons op via 020-7500800.