Is het mogelijk om de opslagruimte van de Hostnet App Suite Drive te vergroten?

Het is mogelijk om jouw opslagruimte te vergroten. Door middel van het indienen van een ticket via Mijn Hostnet kun je jouw wensen kenbaar maken.

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Support' > 'Contact opnemen'.
  • Geef aan waar je vraag betrekking op heeft.
  • In het contactformulier op de volgende pagina geef je aan dat je de opslagruimte van jouw Hostnet App Suite Drive wilt uitbreiden.
  • Klik op 'Verzenden'.

Vervolgens informeren wij je over de mogelijkheden en de kosten.