Is het mogelijk om voor de registratie van mijn domeinnaam de DNS-zone in te stellen?

Wanneer je al een Mijn Hostnet-account hebt, kun je een template aanmaken in Mijn Hostnet zodat alle nieuwe registraties met die DNS-instellingen worden geconfigureerd:

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Diensten'.
  • Ga naar 'Instellingen'.

Heb je nog geen account? Neem dan contact op met onze Klantenservice, wij stellen de gewenste DNS-instellingen dan voor je in.