Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Is mijn website weer veilig nadat het lek is gedicht?

De kwetsbare code is aangepast door Patchman. Indien je een cms zoals WordPress of Joomla! gebruikt, dan raden wij aan deze alsnog te updaten als er een nieuwe versie beschikbaar is.

Als je een eigen script gebruikt, dan raden wij aan het script te controleren en eventueel verouderde en onnodige code aan te passen of te verwijderen.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: