Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Kan Hostnet mij helpen met mijn WordPress-website?

Hostnet biedt uitsluitend de mogelijkheid WordPress automatisch te installeren via Mijn Hostnet. Hostnet biedt geen support op de functies binnen WordPress zelf. Je kunt veel antwoorden op WordPress-vragen echter vinden op de officiële WordPress-supportpagina of op het Nederlandstalige forum.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: