Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Kan ik de folder waarin Concrete5 is geïnstalleerd, wijzigen?

Het is mogelijk de map waarin Concrete5 is geïnstalleerd, aan te passen. 

  • Log in op het Control Panel.
  • Ga naar 'Applicaties' en kies voor 'Concrete5'.
  • Klik op je domeinnaam.
  • Onderaan kies je voor 'Root-folder wijzigen'.
  • Voor de nieuwe locatie in (/concrete5 wordt http://www.example.com/concrete5 waarbij example.com je domeinnaam is).
  • Klik op 'Versturen'.

Binnen 5 minuten zijn alle installatiebestanden verplaatst naar de nieuwe folder.

 

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: