Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Kan ik de folder waarin Joomla! is geïnstalleerd, wijzigen?

Het is mogelijk de map waarin Joomla! is geïnstalleerd, aan te passen.

  • Log in op Mijn Hostnet.
  • Klik op 'Control Panel'.
  • Ga naar 'Applicaties' > 'Joomla!'.
  • Klik op je domeinnaam.
  • Onderaan kies je voor 'Root-folder wijzigen'.
  • Voer de nieuwe locatie in (/joomla wordt http://www.example.com/joomla, waarbij example.com je domeinnaam is).
  • Klik op 'Versturen'.

Binnen 15 minuten zijn alle installatiebestanden verplaatst naar de nieuwe folder.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: